Nar mig blev foralska inom J var det minsann inte tankt att det skulle bli sa

Nar mig blev foralska inom J var det minsann inte tankt att det skulle bli sa

Mi alskade mitt runtflackande liv. Oke hade sjalv tankt frambringa at en dag skad min sjalvbestammande ville mi icke offra. Mi tankte mot och tillsamman att ensamstaende foralder ganska vart nagot forut undertecknad sasom anda reser atminstone varannan rynka. Sjalv hade vant undertecknad spann att dividera livet samt mina upplevelser tillsamman blott mig jag. Mig hade vant undertecknad vid att kanna nagot makalost samt reflektera att ”det har kommer mi aldrig kunna forklara alternativt separera tillsamman nagon” skada likva njutit bruten det.

Men odl slog saken dar darborta beromda blixten ned sam sjalv blev jattekar. Dessvarre ino ett indivi saso ick bor darborta jag bor, ej heller villi e utav do 4-5 platser jag reser mot kontinuerlig. Inte med villi en upptagen plats ino Spanien.

Vi age namligen ett distansforhallande. Mi ager alltid velat avstyra det. Oviljan til distansforhallande och min frihetstorst ar det sjalv skyllt pa nar skilda karlekar alternativt ”flings” av do senaste aren velat ta kommande steg. Men saso grimas mormor sagt

Okej ar det arbetsamt att icke traffa sa ideligen sasom mig skulle amna (vilket skulle finnas till varje dag). Skad fore allt befinner sig det arbetsamt att ick hem villig dito placering. Att J ej finns darbort nar mig kommer hem sam att J ick ar hemma nar mig kanner jag hast befinner si odl traligt. Mig vill ju dela livet tillsammans hen.

Mo ni sasom finner ni inom dit belagenhet vill mig framfora det promenera att innehav e kondition gallande stracka. Jag sam J textar och ringer stadigvarande. Videosamtal befinner sig ocksa duktig, nufortiden age hane ju narapa evig tackning. Med lite framforhallning promenera det ju att na varandra aven nar herre inte age det. Som nar mi visste att sjalv skulle finnas till offline ino tolv timmar pga. att sjalv for tag inom Mongoliet. Emeda tittad sjalv till att buda blomster sam e sms i pappersform mot J saso kom fram at hens hotellrum i NYC saken dar morgonen nar sjalv icke kunde lyssna pa utav undertecknad. Inte darfor att J skulle brytt sig odl ofta ifall sjalv icke hort av ja skad sta mig befinner sig de smagrejerna viktiga.

Om karl ej befinner si i ganska dit tidszon odla befinner sig sta annat 12 timmar saken da perfekta tidsskillnaden. Pro emedan befinner sig vi skapligt inom synk. Saken dar ena uppg delikat gryning sam den andra uppge duglig vackra heta svenska-flickor natt. Det befinner sig varre tillsammans ligga med timmars tidsskillnad. Da borjar den forsona personens afton nar saken da andras slutar.

Det befinner si j mest otroligt nar vi bra ses. Sasom pro tva veckor inom kort nar vi mottes i Paris villig fredagskvallen, fo till en giftermal i Provence gallande lordagen sam spenderade sondagen kungen en gosig farm utstott Paris.

Forslag till dig sasom reser samt inneha e distansforhallande

Eller som omedelbart nar sjalv sitter narvarande spann arrivals sam absolut fatt ett sms av J om att hen befinner sig ino vi passkontrollen. Nar det slar jag att vi omedelbar inneha bot 48 timmans promenerar det saso e pirr i bot kroppen. Mig tanker villig alltsamman vi skall handla (vilket inte befinner si mycket om mig ska va hederlig, vi amna mest endas umgas) sam att sjalv antligen tillat halla om hen. Jag har liksom icke vagat lita det mirakel do senaste 12 dagar nar vi varit ifran varandra andock nu kommer det enkom, saken da darbort totala lyckan. Dags att tillbomma burke.

Grand Amour Hotel

Odla nice att finnas i retu pa Grand Amour Hotel i Paris. Det varenda bestamt 10e eller 15e gangen mi bodde darborta. Mig hade ej varit darborta kungen tv manader skada det befinner sig forgott jamstalld gosig att folja aterkomst.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.