Sa har fixar du Facebook-dateringar som inte dyker upp

Sa har fixar du Facebook-dateringar som inte dyker upp

Enkla fason att fixa Nintendo-switch som ej laddas

En av de senaste tillaggsfunktionerna kungen Facebook ar Facebook Dating. Med Facebook-dejting kommer du att pricka folk och forut vissa ar chansen att det till och med kan borja ett forhallande med dem du inneha gemensamt med att bruka din dejtingsprofil.

Att forbruka den nya funktionen kraver bara att du ar inloggad kungen en enda e-postadress men du skapar en ny profil som kommer att anvandas pro dejtingtjansten. Efter att du inneha skapat din udda Facebook-dejtingsprofil som sa klart ar atskild fran din personligt huvudprofil, kommer anvandare att foreslas pro dig eller kan finn dig baserat pa dina intressen, placering och preferenser. Aven ifall du nagon gang ar intresserad av en speciell person, behover du ej vanta kungen att personen ska na ut till dig utan du kan begynna na ut till dem forst.

Dessutom om den nya funktionen ar en bra funktion darefter den lanserades finns det tillfallen enar vissa problem kan bilda som vi kommer att plocka av med idag. I den arme senaste delen av var felsokningsserie hittar du losningar som ar enkla att sluta upp bakom som kan hjalpa till att fixa Facebook-dejtingsappen som inte syns.

Varfor Facebook Dating inte visas

Det finns flera faktorer som kan orsaka just detta problem i denna nya sociala medietjanst, det kan bero gallande par fran harnast forevandning: En: du anvander ej Facebook-appen och tva: du ar under 18 ar. faktum att nagon person under 18 ar inte gallande nagot metod kan skapa sitt eget konto, det finns inte mycket vi kan skapa at det. Men ifall du ar aldre an 18 ar ar den enda losningen pa problemet att ladda ner appen gallande dina Android- eller IO-enheter pro att fa access till Facebook Dating.

Sa arme fixar du Facebook-dejtingar som ej dyker upp i Facebook-appen

Om du har problem med Facebook Dating som att inte visas kungen din avdelning plikt du handla darnast enkla losningar for att fixa det:

Forst: fornya Facebook App forut att fixa Facebook Dating visas inte

Kanske ar Facebook-appen inte den senaste versionen och det ar eftersom dating inte fungerar, du maste troligen fornya Facebook-appen till den tillgangliga senaste versionen. Klicka bara gallande fliken fornya for att ga av stapeln. Du kan aven selektera att selektera den automatiska uppdateringen for din Android- eller IO-enhet. Prov att avsyna om dejtingsfunktionen ar oppen gallande din division och fungerar korrekt.

Pro det andra: Kontrollera internetanslutningen

Ifall du oppnar Facebook Dating-appen som ar ansluten till ett Wi-Fi-natverk och fortfarande har problem med Facebook Dating kan du behova kontrollera din internetanslutning och testa fixa den. Nog ar din forbindelse sakta eller ej stabil darfor din nuvarande position. Men om du ar ansluten till din dataplan kan du avsyna ditt natverk och se ifall det finns problem som ror deras anslutning.

Tredje: Aktivera Facebook-appaviseringar

Ifall appaviseringar har stangts fran eller inaktiverats, se till att Facebook ar undantaget fran listan, eller sa kan du prova aktivera upprepa Facebook-appaviseringar forut att klara av hantera Facebook Dating-tjansten.

Fjarde: roja cache gallande din telefon

Pro att appar amna kunna koras snabbare. din mobil lagrar data fran apparna. Men det finns tillfallen dar den lagrade informationen blir defekt och orsakar att appen slutar fungera adekvat. Att sanera cacheminnet kungen din mobil kan stundom hitta svar detta. Forsok att avsyna om dejtingsfunktionen redan visas gallande din avdelning och fungerar adekvat.

Femte: avsyna ifall Facebook inte ar nere

Kontrollera om det finns andra konsument som inneha problem med Facebook-appen, ifall det ar ledsen ar det enda sattet att producera detta ar att helt enkelt vanta kungen att den ska rulla aterigen

Sjatte: Avinstallera och installera om Facebook-appen

Ibland loser avinstallation och ominstallering av appar gallande din Android- och iOS-enhet eventuella konflikter som uppstar med appen. Gallande det sattet far du ocksa en ny och uppdaterad version pro att klara av hantera dejtingsfunktionen. Belastning helt spartanskt pa avinstallationsfliken kungen din mobil.

Sjunde: Kontakta Facebooks hjalpcenter

Om du efter att ha foljt de namnda losningarna och aven fortsattningsvis inte kan kika https://yourbride.net/sv/blog/colombianska-datingsajter/ dejting kungen Facebook kungen Facebook kan du avsanda ett direktmeddelande till Facebooks tekniska supportteam via deras Facebook-webbsida. Du kan producera detta med din Android- eller iOS-enhet eller dator. Belastning blott pa Facebooks hjalpcenter gallande webbplatsen.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.